031-753 11 09 info@graphicode.se

Om oss

Vilka är vi?

GraphiCode är en webb- och designbyrå som riktar sig till små och medelstora företag som vill ha hjälp att skapa en visuell identitet, både på webben och andra kanaler. Vi erbjuder tjänster som webbdesign, webbhotell, domänregistrering och grafisk formgivning av trycksaker såväl som digitalt material.

Vår vision

Vi önskar vara en byrå som arbetar på ett personligt och nära sätt, för att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi strävar efter att alltid kunna skapa kreativa och ändamålsenliga lösningar, till ett rimligt pris. Vi drivs av ett genuint intresse för design och teknik och vill ta med vår hängivenhet in i alla våra uppdrag.

Magnus Lundin

Magnus Lundin

Webbdesigner

Teknikfreak som alltid håller ögonen öppna för nya smarta lösningar och prylar. Har sedan över 15 år tillbaka sysslat med att ta fram hemsidor i både Joomla och WordPress och har även koll på det mesta inom webbhosting.

031-753 11 09

Daniella Åberg

Daniella Åberg

Grafisk Designer (Frilans)

Perfektionist som tycker om att läsa och odla växter i köksfönstret. Har ända sedan barnsben älskat att teckna och måla och har på senare år även upptäckt intresset för det digitala skapandet.
Gå gärna in på daniellaaberg.se för att se hennes personliga portfolio.

031-753 12 09